" "

10 Bästa Dejtingtips För Killar

Låt oss inse det, när det gäller att möta nästa Mr eller Ms Right, vi kan alla göra med lite hjälp. Här är sju saker att tänka på nästa gång du är ute på en dejt.

1. Glöm insättte ditt

Utan att bli alltför Sir Lancelot om saker, lite etikett räcker långt. Om hon ser trevligt, berätta för henne att. Kanske öppna dörren när hon går igenom, eller erbjuda armen när hon kliver ner från trottoarkanten – men spela efter gehör och inte går alltför överbord. Se också till att du kommer ihåg hennes ögonfärg (lita på oss på den här) och när du är bekväm, kanske testa vattnet genom att luta i en lite närmare så hon talar – om hon backar undan, väl, det är förmodligen inte går bra.

Bästa dejtingtips för killar

2. På Date

Vissa män väljer att öppna dörrar för deras datum. Tänk på att en del personer gillar detta lilla artighet, medan andra tycker att det är gammaldags och disempowering. Prova det en gång. Fråga din dejt om det stör dem. Om din dejt inte gillar det, inte göra det igen. Chansen är stor att om din dejt inte vill dörrar öppnas för henne, kommer hon inte att hennes stol dras ut för henne heller.

Att gå till middag och sedan någonstans kul efteråt är standardrutin för en anledning. Det ger människor en chans att lära känna varandra. Gå någonstans för middag som är tyst nog att du kan ha en konversation. Komedi klubbar är bra efter middag platser att gå, filmer är det inte. Om du vill ta reda på om du är kompatibla med någon, stirrar på en filmduk i två timmar kommer inte att berätta.

3. Var självsäker

Alla är nervösa på första dejten, men det finns inget mer attraktivt än en bit av självförtroende. När det kommer till samtal, stanna i din komfortzon genom att komma med några ämnen som du kan prata om lätt så du inte av din djup för tidigt. Men det är en känslig balans – ingen vill vara killen som slår på om hans serietidning samling hela natten, eller vad ett proffs han är på bänkpress. Om du är osäker, fråga din dag om sig själva och gå därifrån.

Det låter enkelt, men att välja någon med liknande intressen är ett stort plus. Om du vill inget hellre än att titta på footy över ett par öl – och de hatar sport med en passion – det är förmodligen inte kommer att fungera. Var bara dig själv och försök inte att tvinga det.

4. Håll det vardagligt

Drycker är bra för en första dejt. När allt ingen vill sitta igenom sju kursen degustation med någon du har bara träffat – speciellt om ni båda inser att det inte kommer att fungera efter förrätter visas. Även om det är en första utflykt, kanske gå till en bar du har varit på innan – du åtminstone vet din väg dit, och det är en sak mindre du behöver oroa dig. Men undviker precis på väg till din lokala vattenhål – det är uppenbart om du har valt någon som är precis runt hörnet från din pad. Försök för något som är bekvämt för er båda att komma till.

Det är helt ok att hålla första eller andra datum för veckonätter, men allt efter den tredje utflykt tillsammans bör vara i helgen. Annars kommer de att undra vad du gör som är så mycket mer intressant än dem. Eller, ännu värre, som.

5. Var beredd

Din första dag är ett utmärkt tillfälle att visa henne vad du gjort av. Och lita på oss, första intryck räknas för mycket. Om du ser ut som du har precis klivit ur sängen, är din dag kommer att tro att du inte bryr sig verkligen. Få håret klippa, kanske investera i en ny outfit, och kolla dina tänder och naglar ser presentabel. Planerar att anlända lite tidigt, så du är inte nervös när du kliver in genom dörren och du har lite tid att ge dig själv en snabb gång över i badrumsspegeln.

När det blir dags att beställa, spela det ganska säkert genom att undvika något du aldrig provat förut eller det är knepigt att äta. Som en allmän regel, om det innebär en haklapp, bäst att styra väl klart. Om du är inget vin boffin, gå med den senaste vintage vit, eller dricka pinot om du vill ha rött eftersom det passar mer mat än inte.

6. Få ett andra utlåtande

Om du är lite clueless eller bara vill se till att du är på rätt spår, var inte rädd för att be dina vänner om några tips. Se vad de tycker om kläderna du planerar att bära, eller arenan du vill ta din dejt till. Det kan betyda att du hamnar ducka restaurangen som gav din kompis gastro förra veckan, eller att du undvika att bära denna skjorta alla dina vänner hatar. Du vet den.

7. Ögon framför

Kom ihåg, när du är på en dejt med någon, de borde i centrum för uppmärksamheten. Fråga dem om sig själva och uppmärksamma deras svar. Och försök inte att få en lömsk blick på klockan eller telefon – och det blonda sittande i baren som du just checkat ut? Japp, såg de det också.

8. Erbjudandet att betala

Om det är en första dejt, det kommer inte att göra någon skada att betala – eller åtminstone erbjudandet. Hårklyverier med vem som ska plocka upp notan är en dålig utseende och det är knappast kommer att ge den bästa första intrycket. Då igen, kom ihåg det är inte 1950-talet längre, så det är väl bra att kvittera lite om du hamnar träffa varandra regelbundet.

9. Slut på Datum

Om du har kört din dag i bilen, gå ut och erbjuda sig att gå henne till dörren. Om hon avböjer, tacka henne för en trevlig kväll och gå hem. Om din dejt accepterar erbjudandet, känner sig för tillfället. Om en kyss känns lämpligt, gå för det. Om den inte gör det, kramar är fina. Det är bara det första datumet trots allt.

10. Uppföljnings Call

Om du gillade det datum och sa att du skulle ringa, gör det. Ring nästa dag. Tacka din datum igen för skojs du hade, och om det verkar som om hon skulle kunna vara intresserad av att gå ut igen, fråga henne. Om hon inte är hemma, lämna ett meddelande. Om du inte har hört tillbaka i ett par dagar, ringa igen. Efter det är bollen i hennes domstol. Om hon inte ringa tillbaka, är chansen att hon går vidare och du bör också.

Back to Top