" "

Datingsidor – Vilka webbplatser kan du lita

Den vanliga, vardagliga dejtingsajt som kräver kreditkortsnummer är frestande nog för många människor redan, vad mer om löftet inkluderar, i stora, djärva, färgade typsnitt: “? detingsidor ingen kredit Kort” Detta blir en nästan oemotståndlig kraft för många nätanvändare som skura webben för legitima webbplatser. Men som med allt annat, kan tagline menar vad den säger, men det kan också dölja några olycksbådande hemligheter. Läs vidare för att ta reda på vilka dejtingsajter för att lita på, och som för att hålla sig borta från.

Om en webbplats talar om att erbjuda en kostnadsfri tjänst i alla fall, så varför det be om ditt kreditkortsnummer? Enligt många av dem, det är att ge bevis på ålder, eftersom de allra flesta webbplatser som dessa kräver att användarna vara myndig. Även om detta är skenbart sant, ändå är det en skrämmande tanke (som det borde vara) att ge bort kreditkortsnummer bara sådär. Dessutom, genom juridiska trender på Internet, många webbplatser som kräver besökare att vara myndig presenterar bara en knapp att klicka på en digital signatur, så be om siffror verkar höja varningsklockorna.

dejtingsajt ingen kredit KortOm du är på jakt efter en dating service, vara medvetna om att även helt fria platser existerar, att gamla köparens ordspråket är fortfarande i allmänhet regeln – du får vad du betalar för. Fria webbplatser erbjuder rudimentära filtrering av inlagor om alls, så räkna med att få en hel del smuts tillsammans med enstaka diamant.

Det finns också en utbredd och mycket frustrerande gimmick praktiseras av så kallade fria platser, där allt i processen är riktigt fri och väl ut så att inte för mycket arbete, får du några fina utsikter. Det är när du är på det sista klicket, redo att utbyta kontaktinformation, att du får blixtrade med ett kreditkort formulär.

Sensmoralen i denna historia är att om du är efter en fribiljett, kommer detta gratis bara i dollar, och du kommer att få betala för det i form av tid och ansträngning för att göra forskningen. Använd den erfarenhet som andra har publicerat på webben och undersöka själv om de adresser som påstår sig vara gratis dejtingsajter, inget kreditkort behövs, är faktiskt sant att deras ord.

Vidare Blog
Back to Top