" "

Hur Man Dejtar Snygga Män Utan Att Få Sitt Hjärta Krossat

Känner du att du gör framsteg när du träffar män? Känner dig lugn när du talar med män? Och har du sett och kännt män som verkar attrahera dom snyggaste kvinnorna och dejtar en ny kvinna nästan varje vecka? Det där är en playboy. Och du måste vara försiktig ifall du någonsin möter en.  Det finns många olika typer av playboys som drar, knuffar och tar isär hjärtsträngarna hos kvinnor. Det finns profesionella män som tjänar pengar på att berätta för kvinnor vad de vill höra. Det finns killar som är bedrar dig bakom din rygg och älskar deras älskarinnor mer än vad de älskar dig.

Och vet du vad, dom bryr sig inte om ett förhållande.

Det är svårt att vara med en man som du tror är en playboy. Vi har alla en kritisk natur som kommer att förolämpa dig och försöka göra dig till åtlöje för att du föll för honom. Men on han är din pojkvän så kanske du har bra skäl för att vara med honom. Oavsett vad, du kan inte tillåta dig själv att vara en dörrmatta och bli trampad på!

Playboy män är en farlig ras men var inte rädd. Om han verkligen älskar och bryr sig om dig så kommer han veta bättre än att såra dina känslor, i synnerhet när du visar honom att hans beteende sårar dig djupt.

Dejtar Snygga Män

Du måste lära dig att avvisa honom varje gång han sårar dig.

Om du inte säger emot och visar din man att han gjort något fel genom att bryta förhållandets regler så förstäker du det genom att låtsas om att inte veta eller genom att låta det hända i hopp om att han kommer att rätta sig själv. Din tystnad kan lätt tas om ett tecken av acceptans och han kommer göra ännu värre saker för att såra dig. Stunden då du finner hans playboy beteende oacceptabelt och det sårar dig så låt dig själv visa det genom att avvisa honom. Sluta kommunicera med honom och dra dig ifrån honom emotionellt och fysiskt tills han kommer till dig för att fråga vad som är fel.

När han frågar dig om vad som är fel så har du en chans att kunna återskapa din kontakt med honom och tala om hur du känner. Det kan vara så att din pojkvän kanske inte ens inser att han dessa playboy tendenser. Det är självklart inte en ursäkt för honom att komma undan med det. Det är ditt ansvar genom gemensam kommunikation att rätta missförstånd och få ditt förhållande att fungera.

Balansera kärleken mellan båda parterna så kommer du ha det lättare att vara tillsammans. Om han inte älskar dig tillräckligt mycket för att ändra på sig, så lämna honom.

Slutligen, du måste bemöta dina problem med fullt ansvar. Om din pojkvän är en bad boy och du hatar det så kommer det inte vara länge innan ilska byggs upp inom dig och du kommer eventuellt att sabotera ditt eget förhållande i slutändan. Bemöt den här frågan inom honom samt inom dig och bli förändringen som du vill ha.

Vidare Blog
Back to Top