" "

Hur Man Frågar Ut En Tjej På En Dejt – 3 Huvudpunkter

Att komma på hur man ska fråga ut en tjej på en dejt behöver inte vara så svårt. Det finns tre viktiga saker att ha i åtanke när man gör detta.

Först av allt, håll det informellt och gör det om er båda, inte bara dig. Fråga inte ut henne från en behövande position. Till exempel, säg inte “jag skulle vilja se dig igen.” Det är bättre att säga “Det vore kul att se dig igen” eller “Det vore trevligt för oss att träffas igen.” Försök att ta bort “jag” faktorn och försök att inkludera “Vi” faktorn så mycket som du kan.

För det andra, var säker med att du får fram budskapet att du är en upptagen man som är eftersökt, vars tid är dyrbar och värdefull. Så när du faktiskt försöker klura ut dagen när ni båda ska träffa så undvik att säga saker som “Åh, jag är ledig hela nästa vecka” eller “Vad sägs om nästa helg” eller värst av allt, “Du bestämmer.” Säg till henne istället att: “Tyvärr så är jag upptagen den här veckan.

en tjej på en dejt

Vi kanske kan göra något nästa vecka.” Var säker med att du inte glömmer att säga “tyvärr” eftersom du inte vill framstå som alltför arrogant. Försök att välja en tisdag eller onsdag som dagarna då du är ledig.

Sist men inte minst är framtida projektioner. Framtida projektioner är när du målar upp en bild av hur det kommer att vara när ni båda är tillsammans. Killar brukar göra fel när det blir alltför intensiva och romantiska. Till exempel, de kanske säger till tjejen: “Jag kan se oss ha en otrolig kontakt, du och jag” eller “Du och jag kommer att trivas så bra i varandras sällskap.” Genom att göra så så sätter du press på henne. Var istället lite lekfull och fräck om det. Till exempel, låt oss säga att du tar henne på bio så kan du säga: “Vet du vad? Jag kan se dig som en sån där som pratar hela tiden under filmen. Du kommer vara en av dom där tjejerna som snackar i mitt öra hela tiden.” I all sannolikhet så kommer hon omedelbart försvara sig själv genom att försöka övertyga dig om att hon inte alls är en sådan tjej eller kanske till och med försöker lekfullt skylla dig för att vara den typen av killen som talar genom filmer.

Oavsett vad så är det viktiga här med framtida projektioner att hon inte längre försöker bestämma sig om hon vill eller inte vill se dig igen. Det där är klart: hon har bestämt sig för att träffa dig igen utan att ha insett det och hon talar om den framtida dejten nu. Det är precis vad du vill ha – klara, färdiga, gå!

Vidare Blog
Back to Top