" "

Little Kända Dejting tips, hemligheter och Datingsidor Misstag

Jag hör det om och om igen – “Det gick så bra, och sedan försvann hon på mig … varför Vad hände? – Vi hade så mycket tid tillsammans är jag trött på att så sker -. Jag vill hittills sexiga kvinnor, men jag vill att de ska stanna kvar. har du några dating tips för mig? ”

Ja, det gör jag. Varje gång jag pratar med en kille som säger mig detta, jag upptäcker han gör exakt samma misstag som de flesta killar gör, dejta misstag som dödar hans chanser att lyckas dejta sexiga kvinnor. Så, jag ger honom några dating tips för att skjuta i höjden hans framgång med sexiga kvinnor. Här är de vanligaste:

  • Gör inte datum. Ja, det stämmer – inte datum. Tänk på en traditionell “datum” – det är fullt av tryck, tafatthet, utvärdering och det bara vanlig suger. Vad gör du på en “traditionell dag?” Middag, film, kiss goodnight, hon kommer inte tillbaka dina samtal. Eller du har drycker, och försöka “göra ditt drag,” och vi alla vet var det hamnar. Mycket bättre (och billigare) att träffas för kaffe – det är roligt och avslappnad med ingen av de vanliga dejting förväntningar.
  • Ju mindre du gör och säger, ju mer hon är attraherad av dig. De flesta killar försöker imponera på sexiga kvinnor, eller “lägga en rap” på dem. Sexiga kvinnor har hört det förut. Men, om du frågar henne om sig själv, tyst och lyssna, och visar en liten grad av intresse, kommer hon att börja undra varför du inte dreglande över henne. Hon kommer att vilja upptäcka mer … nu är du en utmaning, och sexiga kvinnor älskar utmanande killar. Varför? Eftersom de sällan möter någon. Detta är en ENORM dating tips.
  • Var en “stygg liten pojke.” En annan stor dating tips. Kom ihåg “klassens clown” i grundskolan – killen som var “cool och rolig” alla på samma gång? När du pratar med sexiga kvinnor, gör oväntade och busiga kommentarer, det slag som lämnar dem att tänka, “Jag kan inte tro att han bara sagt att … men jag gillar det.” Detta visar sexiga kvinnor som du inte imponerad av deras utseende, som du behöver för att se mer. Det här är så annorlunda från vad de är vana vid att de inte kan låta bli att lockas. Jag kan inte understryka vikten av denna datering dricks.
  • Undvik alla konserverad plocka upp linjer, “lägga en rap,” eller någon typ av “agerar.” Sexiga kvinnor har hört det förut, och så fort du pipen en, du omedelbart en JAG (bara en annan kille). Och JAG är inte få sexiga kvinnor – kom ihåg detta dating tips!

Sexiga kvinnor närmade sig och slog på 20 till 30 gånger om dagen. Det är deras värld – för att komma in i det, måste du vara annorlunda än de 20 killar som redan har talat med henne. (se Dejting tips # 3 för hur man ska vara olika för sexiga kvinnor).

  • Håll utkik efter hennes prov. Sexiga kvinnor (ja, alla kvinnor) kommer att testa dig för att se om du kommer att stå upp för dem. Om du inte kan stå upp till henne, kan du inte stå upp för henne. Om hon ber dig att köpa sina saker, det är ett test – och ett perfekt tillfälle att bli en “stygg liten pojke” (se Dejting Tips # 3). Säg något i stil med, “Hur ser jag ut som en bankomat? Du borde köpa mig något, bara för förmånen att umgås med mig. Jag gillar sexiga kvinnor som köper mig saker!” Detta sägs i en lekfull – men ändå fast – sätt som låter henne veta att du är på henne. När du passerar deras test, driver den sexiga kvinnor vild av lust. Mycket viktig dating tips.
  • Datum flera sexiga kvinnor på en gång, och se till att de andra vet om det. Sexiga kvinnor älskar en man som är attraktiv för andra sexiga kvinnor, och kommer att tävla för att “vinna dig.” (Här är en annan dejting tips: för bevis för detta, läsa någon bra kärleksroman). Om du vill slå sig ner, kan du välja en, men hon kommer alltid att veta att du är önskad av andra sexiga kvinnor – och på ett konstigt sätt, skapar det ännu mer attraktion för dig. Denna datering tips är verkligen en hemlighet, men det fungerar mycket bra med sexiga kvinnor.
Vidare Blog
Back to Top