" "

Online datingsidor tips för kvinnor som dramatiskt kommer att öka din framgång

Online dating kan ibland kännas överväldigande, särskilt när du är först börjat. Jag har upptäckt att följa några enkla riktlinjer kan göra det hela så mycket enklare – Faktiskt och roligt!

Dessa riktlinjer kommer att hjälpa dig att navigera genom en värld av online dating och attra rätt typ av människa:

Ska hålla din e-post kort när du svarar på potentiella matcher. Två eller tre meningar är bra.

Gör en backup plan när du schemalägger en första dejt med någon så att du inte kommer att må dåligt om de avbryter i sista minuten.

Ska hålla den första dagen avslappnad och kort. En timme är tillräckligt med tid för att få en känsla för någon och se om du gillar att umgås med dem.

Dajting

Missa hålla konversationen ljus på första träffen. Prata om saker du brinner på ett positivt sätt, snarare än att tala om tidigare relationer eller stressande familje-eller arbetssituationer. Vara lekfull och kul.

Ta vara genuint nyfiken på honom. Även om han inte är din drömprins, det finns förmodligen något positivt som du kan vinna eller något du kan lära dig om dig själv genom din interaktion med honom.

Vara dig själv, snarare än den du tror att han vill att du ska vara. Äkthet är ett tecken på förtroende, och förtroende är mycket attraktiv för män. Rätt man kommer att vilja vara med dig för exakt vem du är!

Har fysiskt luta dig tillbaka i stolen och ler när du är på en dag, istället lutar åt honom. Han kommer att luta mot dig när du gör detta. Var varm och inbjudande när han gör.

Har lyssna på din intuition. Du behöver inte säga ja till varje människa som frågar dig om du får en konstig vibe från honom.

Ska hålla din energi öppen för alla män i verkliga livet också . När du börjar dejta på nätet kan du märka fler män checkar du ut som du går om din dagliga verksamhet , till exempel i affären eller på gymmet . Le och få ögonkontakt med varje man du interagerar med under hela dagen .

Inte vara initiativtagaren när det gäller dating. Till exempel , låt honom vara en att bjuda ut dig . Du vill uppleva hans energi som kommer mot dig , inte tvärtom . Om du stöter på någon på nätet som du tror kan vara en bra match , kommer vissa dating webbplatser kan du lägga till honom till dina “favoriter” – men låt honom göra allt den initierande efter det. Om han är intresserad kommer han att ta över därifrån .

Skapa inte en fantasi i ditt sinne om en man innan du faktiskt träffa honom personligen . Att vara alltför investerat i tanken på någon innan att lära känna dem oftast leder till besvikelse . Det är bättre att bara dyka upp utan att det mycket tanke och bli positivt överraskad av vem du möter !

Kör inte till en man på datum . För en första dejt , hitta en offentlig mötesplats nära dig där du känner dig bekväm , som ett kafé eller någonstans där man kan gå runt .

Försök inte att ” övertala ” honom att du är en bra fångst . Något som ser ut eller låter som att övertyga framstår som osäker och desperat till en man .

Ha inte bråttom att fylla i några besvärliga pauser som kan komma upp under ett samtal . Bara le och låta honom göra det bästa han kan – han är nog nervös för!

Oroa dig inte om det om en kille försvinner på dig – om han inte ber dig upp för en andra träff eller säger att han kommer att ringa och inte gör det – oavsett hur snygg , smart , eller karismatisk han är . Att försöka lista ut vad som hände eller vad som händer med honom kommer inte att hjälpa dig . Om en man är tillgänglig och vill träffa dig igen , kommer han att kontakta dig och låta dig veta . Om han inte gör det , inte få hängas upp på det . Glöm honom och gå vidare till de många män som är intresserade av dig !

 

Vidare Blog
Back to Top