" "

Vinst Ansvarsfriskrivning

Ersättning Disclosure

När det gäller att köpa produkter eller tjänster när de använder Internet, rekommenderar vi att du alltid bör göra dina egna undersökningar. Detta inkluderar att köpa produkter eller tjänster som säljs från denna webbplats och alla andra webbplatser.

Material Anslutning

Om vi ​​inte har sagt något annat, bör du alltid utgå från att när varor eller tjänster är hänvisade till, de är gjorda för att det föreligger en väsentlig förbindelse mellan webbplatsägare och leverantörer av de produkter och tjänster som visas. Det bör noteras att detta inte alltid fallet.

Good Faith Rekommendationer

Ägarna av denna webbplats kommer alltid att rekommendera produkter och tjänster baserade dels på en god tro att utbudet av sådana produkter eller tjänster kommer att hjälpa personen att få dem. Ägaren har goda skäl att tro, eftersom ägaren har antingen försökt de produkter eller tjänster innan du gör några rekommendationer, eller ägarna har undersökt de produkter eller tjänster baserade på leverantörens historia. Rekommendationerna från ägaren om de produkter eller tjänster är ärliga åsikter baserade på fakta som är kända för ägaren vid en produkt eller tjänst som nämns på webbplatsen.

Testimonials

Ägaren har genomfört alla åtgärder möjliga att verifiera vittnesmål som visas på denna webbplats. De behandlas som genomsnitts användarnas förväntningar baserade på den information som fanns tillgänglig vid tidpunkten för att publicera dem. De är inte överdrifter av användarnas resultat som vi inte underhålla i någon form. Förfrågningar har gjorts för att bekräfta deras äkthet vid alla tidpunkter. Om ett påstående låter osant då ägarna ser detta som sådant och inte publicera det här på hemsidan.

När extrakt har visats från andra granskare, foruminlägg och annat användar kommentarer, dessa är inte på något sätt ett tecken på någon form av verifierbara resultat. Alla besökare är starkt varnade för att föra sin egen due diligence innan du köper något som visas på den här webbplatsen.

För att skydda dig, bör påståendena saknar grund, är alla sådana produkter förses med en 100% pengarna-tillbaka-garanti från en ansedd tredje part, som alla verifieras som äkta och säkra att använda. Som ett resultat av detta, är utbudet av tjänster eller produkter dessutom stöds av 100% pengarna-tillbaka-garanti för fullständig sinnesro.

Vårt mål är att vara 100% ärlig i alla lägen. Men om du hittar något som visas på den här webbplatsen, som du inte håller med, vänligen kontakta oss omedelbart och vi kommer att undersöka saken. Vi förbehåller oss rätten att återkalla visning av någon produkt eller tjänst som inte når våra mycket höga nivåer av tillfredsställelse utan förvarning. Varje ärlighet och integritet är viktig för oss hela tiden.

Potential Bias och Due Diligence

Ägarnas åsikt om en produkt eller tjänst kan delvis formas delvis på det faktum att ägaren kommer sannolikt att få ersättning för den produkt eller tjänst. Den typ av relation är tillräcklig för att en väsentlig koppling mellan ägaren och leverantören. Det kommer att finnas tillfällen då ägaren inte kommer att få ersättning avseende de produkter eller tjänster på denna webbplats. Du bör anta att ägaren har ett väsentligt förhållande med produkt-eller tjänsteleverantörer, eftersom ägaren har fått eller kommer sannolikt att få något av ekonomiskt värde från leverantören. Du ska alltid göra din egen due diligence innan de köper en produkt eller tjänst som nämns på denna webbplats.

Kompensation

Den typ av ersättning kan variera, från att ta emot betalning för en produkt eller tjänst, eller ta emot kompletterande produkter eller tjänster. Ägaren är därför sannolikt att få ekonomisk ersättning när du gör ett köp för en produkt eller tjänst efter att ha klickat på affiliate länk visas.

Frågor om eventuella inköp

Ägarna mål är att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna tillgängliga för dig. Om du har några frågor om sådana inköp, vänligen kontakta oss omedelbart och vi kommer att göra vad vi kan för att besvara dem eller åtgärda eventuella frågor som du kan ha.

Back to Top